zaterdag 2 februari 2013

Kredietbesluit Singelgrachtgarage Marnix

Dinsdag 29 januari stemde de deelraad van Stadsdeel Centrum in met de kredietverlening voor de Singelgrachtgarage Marnix. De deelraad van Stadsdeel West wilde het kredietbesluit nog een keer inhoudelijk bespreken.

De deelraad van Stadsdeel Centrum heeft dinsdag 29 januari ingestemd met de kredietverlening voor de Singelgrachtgarage Marnix. In Stadsdeel West is het kredietbesluit nog een keer inhoudelijk besproken; dinsdag 26 februari neemt de deelraad hierover een besluit.

Aanvankelijk zouden de deelraden van Centrum en West een besluit nemen in september 2012. Stadsdeel West wenste echter meer zekerheid te krijgen over de ontwikkeling van het parkeerfonds, van waar uit de Singelgrachtgarage Marnix gefinancierd wordt. Inmiddels heeft de ACAM (de accountant van Amsterdam) geconcludeerd dat de uitgaven en inkomsten van het parkeerfonds adequaat in beeld zijn gebracht en dat de monitoring van het parkeerfonds afdoende is geregeld.

 Het rapport van de ACAM was aanleiding om het kredietbesluit nog een keer in de deelraad van West te bespreken; op dinsdag 26 februari volgt het kredietbesluit in de deelraad van West. Een meerderheid van de fracties in West acht het besluit ‘besluitrijp'.

31 januari 2013
Bron: http://www.west.amsterdam.nl/diversen/nieuws/algemeen-nieuws/nieuws/kredietbesluit/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten